Başkan’ın Konuşması

Uluslararası amacimiz

jean-paul-berthome_fondation-mustela.jpg

jean-paul-berthome_fondation-mustela.jpg, par admin

Jean-Paul Berthomé, Mustela Vakfı ve Expanscience Laboratuvarları başkanı, Mustela Vakfını'nın uluslararası amacına geri dönüyor.

Kuruluşundan bu yana 30 yılı aşkın süredir, Mustela Vakfı ilk amacına sadık kalmaktadır: Küçük yaş çocuklarla ile ilgili meslek uzmanlarının ve ailelerin (ve adaylarının) yanında olmak.

Böylece, 2016'da, psikoloji, doğum ve pediyatri alanında, 32 000 € tutarında altı projeye destek olduk. 1982 yılından bu yana, 120'yi aşkın projeye katkıda bulunduk. Kuruluşumuzun köklü yapısının bir ispatı olarak, her yıl ortalama olarak Ödüllerimizden veya Burslarımızdan birine aday yüzlerce proje alıyoruz.

Broşürler, afişler, kitapçıklar: Bilgilendirme ve hassasiyet kazandırma yönündeki desteklerimize yıl boyunca on binlerce örnek yayınlıyoruz.

Buna, farklı pediyatrik konulara adanmış interaktif çevrimiçi araçlarla, gelişmekte olan dijital faaliyetlerimiz ekleniyor: Bebek ile evde ilk gün, temizlik, yaşam temposu ve çocuğun beslenmesi...

mot-du-president-corde_c.jpg

mot-du-president-corde_c.jpg, par admin

Mustela Derneğini uluslararası düzeyde geliştirmek istiyoruz. Şimdiden Belçika ve Polonya'da uygulamaya konulan Doğum Ödülü, 2017 yılında İspanya ve İtalya'da lanse edildi.

Nihayetinde, Mustela Vakfı tarafından doğrudan organize edilen eylemlere, Expanscience Laboratuvarlarının bağlı kuruluşlarının dünyanın dört bir yanındaki inisiyatifleri ekleniyor.

Jean-Paul Berthomé
Mustela Vakfı Başkanı