Misyon ve bağlılık

Çocuk için,
sağlık profesyonelleri ile birlikte

1982’de kurulan ve Fransa Kurumu koruması altında bulunan Mustela Vakfı, dünya çapında çocuk ve aile gelişimi üzerine araştırma ve proje çalışmalarını desteklemektedir.

pediatrie_fondation-mustela.jpg

pediatrie_fondation-mustela.jpg, par admin

32 yıldır olduğu gibi bugün, Mustela Vakfı onaylanan üniversite öğrencilerine veya araştırmacılara burs sağlayarak araştırmalarını destekliyor. Bugüne kadar toplamda psikoloji, sosyoloji, psikiyatri pediatri ve 2012’den bu yana ebelik alanlarında yüz proje desteklenmiştir.

Mustela Vakfı Yıllık Sosyal Pediyatri ve çocuk yardımı kurumlarına destekleri aracılığıyla aynı zamanda bu alana oldukça dahil de olmuştur.

1986 yılından beri Mustela Vakfı ayrıca halk sağlığının korunması ve farkındalığı için de çalışmıştır: bebek bakımı, doğum bilimi ve pediyatri ile ilgili bilgi materyallerinin basılması ve dağıtılması, kılavuzların basılması ve yakın zamanda başvurulan interaktif öğrenme modülleri.

Son olarak, bağlılığını Fransa’yla kısıtlı tutmadan, Mustela Vakfı erişimini diğer ülkelere de açmıştır. İlk uzun dönemli destek yurtdışında, anne-çocuk bağı ile ilgilenen insani yardıma adanmış bir ortağa rapor edilmiştir. Bu Laboratoires Expanscience iştirakçi ülkelerindeki yerel eylemlerle tamamlanmıştır.