Yönetim

Fransa Kurumu koruması
altında bir kurum

Fransa Kurumu koruması altında yer alan Mustela Vakfı aynı zamanda Expanscience Laboratuvarları Başkanı olan Jean-Paul Berthomé tarafından yönetilmektedir.

Kamu veya özel hastanelerde veya özel olarak çalışan uzmanları bir araya getiren üç uzman komitesi –Araştırma, Sosyal Pediyatri ve Ebelik – Mustela Vakfı’nın işleyişinin, takip edilen kılavuzlar aracılığıyla projelerin çalışma konularının seçilmesi özel bir parçasını oluşturmaktadır.

Bu sağlık uzmanları Araştırma Bursları, Araştırma Eylem Ödülü, Ebelik Ödülü ve Sosyal Pediyatri Ödülü kazananlarını belirler.

rte-gouvernance_carre.jpg

rte-gouvernance_carre.jpg, by admin

Pediyatri, çocuk psikoloğu, psikolog, psikanalist, hemşire, ebe ve bazen de sosyol bilimler temsilcilerinden oluşmaktadır.

Koruma üzerine bilimsel komite, hemşireleri, ebeleri, pediyatristleri ve psikologları bir araya getirir. Koruma aktörlerini amaçlayan pediyatri desteğinin gelişiminin yansıtılması için bir konu belirler.