Fransızcaya çevrilmiş yasal uyarılar

Fransa Kurumu koruması altındaki Mustela Vakfı https://www.fondationmustela.com/tr İnternet sitesinin editörüdür. Bu site Fransa Kurumu koruması altındaki Mustela Vakfı’nın kurumsal bilgi vektörüdür ve yönetim sekreterliği 1, Place des Saisons, 92048 PARIS La Défense Cedex (Fransa) adresinde bulunmaktadır.

Mustela Vakfı ve Laboratoires Expanscience yöneticiliğinde bulunan Sayın Jean-Paul BERTHOME bu internet sitesinin Yayın Direktörü’dür.

İrlanda'da Siteyi konuk eden şirket:

Amazon Web Services France
67 Boulevard du Général Leclerc
92110 Clichy – Fransa
Tel.: +33 (0)1 46 17 10 00
İnternet sitesi: aws.amazon.com/fr/

Sitenin grafik ve teknik olarak gerçekleştirilmesi aşağıdaki şirkete verilmiştir :

Infostrates
ZAC de la Valentine
4 Montée du Cdt de Robien
13011 Marseille - France
Tél. : +33 (0)4 96 11 07 07
Site : www.infostrates.fr

Bu sitede gezinirken herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde veya internet sitesinin kendisi ile ilgili bir sorunuz olduğunda, lütfen aşağıdaki adres yoluyla bizimle iletişime geçin:

Fondation Mustela
1, Place des Saisons – 92048 PARIS La Défense Cedex (Fransa)
Telefon: +33 (0)1 43 34 60 23
Faks: +33 (0)1 43 34 61 03

GENEL KULLANIM SARTLARI

1. Uygulama alanları

Bu siteye erişim ve içeriğinin kullanılması, bu genel kullanım koşulları çerçevesinde yürütülmektedir.  Bu siteye erişim yapmanız ve gezinmeniz yetkisiz olarak bu genel kullanım koşullarını kabul ettiğinizi varsayar.

2. Yerellik

Sitedeki bilgiler Fransa’da ikamet edenlerin kullanımı içindir. Diğer ülkelerden bu internet sitesine giriş Fransız yönetmeliklerden farklılaşabilir. Bu nedenle site kuralları Fransa dışındaki yerler için uygun olmayabilir veya karşılamayabilir.

BU SİTE VE SİTE İÇİNDEKİ BİLGİLER AMERİKA BİRLEŞMİŞ DEVLETLER VEYA VATANDAŞLARI VEYA AMERİKA’DA YAŞAYANLAR İÇİN AMAÇLANMAMIŞ VEYA ONAYLANMAMIŞTIR.

3. Kişisel veri

Bu siteyi görüntülemek veya ziyaret etmek için kişisel bilgilerinizi sağlamak zorunda değilsiniz. Buna rağmen, Mustela Vakfı, Fransa kuruluşu koruması altında, koruma desteği talep ederken, bir Ödül veya Burs adayışının dosyasını saklarken ve/veya site tarafından sunulan bir elektronik bültene abone olurken kişisel bilgilerinizi toplayabilir.

Kişisel bilgilerinizi sağlarken, doğru bilgi sağlayacağınızı ve üçüncü tarafların çıkarlarını ve/veya haklarını zedelemeyeceğinizi kabul edersiniz.

Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’nın talep ettiği bilgiler gereklidir ve bir soruya cevap verilmemesi halinde ve belirli bilgilerin sağlanmak istenmemesi durumunda, Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı size koruma desteği ve/veya bülten gönderemeyecektir veya adaylık dosyanızı kaydedemeyecektir.

Bundan sonra bülten almak istemezseniz Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’nı her bülten yayının altında bulunan üst metine tıklayarak bilgilendirme gönderebilirsiniz.

Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı kişisel verilerin işlenmesinden ve kişisel verilerinizin tek alıcısı olmaktan sorumludur.  Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı kişisel verilerinizin korunması konusunda sorumludur.

“Veri, dosya ve özgürlük” ile ilgili 6 Ocak 1978 tarihli n°78-17 kanun uyarınca, web sitesi CNIL (alındı numarası 1273432) ile ilan edilir ve sizi ilgilendirenverilerin erişim, değiştirme, tasfiye etme ve silinme hakkına sahipsinizdir. Aşağıdaki adrese posta göndererek istediğiniz zaman haklarınızı inceleyebilirsiniz:

Fondation Mustela – 1, Place des Saisons, 92048 PARIS La Défense Cedex (Fransa) – Tel: +33 (0)1 43 34 60 23 – Faks: +33 (0)1 43 34 61 03

Buna rağmen, sonraki ziyaretlerinizde okuyabileceğimiz bilgisayarınızın sitemiz üzerindeki gezinmeniz ile ilgili (ziyaret ettiğiniz sayfalar, ziyaret ettiğiniz saatler gibi) bilgileri kaydeder. Bu nedenle, koruma desteği için ve/veya bülten için veya adaylık başvurunuzun kaydedilmesi için bize sağladığınız kişisel bilgileri kaydedebilir.

5. İnternet üzerinde yayınlanan bilgilerin doğası ve kapsamı

Sitede sitenin içeriği ile ilgili veya basın makalelerinden alıntılarla ilgili özel bir alanda uzmanlar tarafından fikirler sunulabilir. Danışılan uzmanların bu tür bilgilerin veya makalenin yazarının veya çevirmeninin Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’nın düşüncelerini yansıtmasına gerek yoktur.

Site ayrıca, sağlık, fiziksel durum, medikal alan veya insan kullanımına özel medikal tedaviler ile ilgili bilgiler içerebilir. Bu bilgiler medikal öneri içermez ve bu site üzerinde yalnızca bilgi amaçlı paylaşılır.

Hiçbir koşulda bu bilgileri bir hasatlıkla veya fiziksel problemle ilgili tanı koymak için ve reçete ve ilaç tedavisi için kullanmayın. Medikal anlamda uzman olan doktorunuza veya hekiminize danışmanız sizin sorumluluğunuzdadır ve özel durumunuzla ilgili uygun öneri sağlama konusunda yalnızca onlar yetkilidir.

Buna bağlı olarak, Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’nın web sitesinde sunulacak bilgilerin ve hizmetlerin sorumluluğu konusunda bilgilendirildiğinizi ve bu bilgilerin ve hizmetlerin kullanımının yalnızca sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul edersiniz.

Bu site herhangi bir ürünün veya hizmetin reklamını veya tanıtımını içermemektedir.

6. Fikri mülkiyet hakları

Bu site fikri mülkiyet kanunları tarafından korunan fikri çalışmadır. Tamamen ve her bir bileşeni ile site (metin, ağaç görünümü, yazılım, animasyonlar, görüntüler, fotoğraflar, resimler, şekiller, logolar, sesler, müzikler, “bonus” ve indirilebilir öğeler vs.) aksi belirtilmedikçe fikri mülkiyet hakları tek kullanım yetkisine sahip Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’na aittir.

Buna bağlı olarak, Fikri Mülkiyet kanunu, tüm ülkelerin ve uluslararası konvansiyonların düzenlemeleri ve kanunları uyarınca, indirme, yeniden üretim, aktarma, temsil veya dağıtım da dahil olmak üzere sitenin tamamının veya bir kısmının kişisel ve ticari olmayan kullanım dışında başka amaçlar için kullanımı kesinlikle yasaktır. Bu belirtilenlerin ihlali Fikri Mülkiyet Kanunu ve Ceza Hukuku’nun sağladığı şekilde telif hakları ve marka hakları açısından Medeni Kanun’da belirtildiği gibi cezalara maruz kalmanıza neden olur.

Mustela Vakfı ve https://www.fondationmustela.com/tr alan adı özel olarak Mustela Vakfı kurucusunun Fransa kuruluşu koruması altında, Mustela Vakfı’na aittir: Laboratoires Expanscience, 3.081.420 avro yatırım ile limited şirket olan, 1, Place des Saisons, 92048 PARIS La Défense Cedex (Fransa) adresinde bulunan, 331 930 081 numarasıyla Ticari Sicil’e ve Nanterre Kurumu’na kayıtlı FR 89 331 930 081 bireysel numarası ile tanımlıdır.

Sitede bulunan diğer markalar ve tasarımlar aksi belirtilmedikçe Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı’na özel mülktür. Bu ticari markaların, alan adlarının ve tasarımların, herhangi bir amaçla kullanılması veya yeniden üretilmesi ve değiştirilmesi kesinlikle yasaktır.

Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı Site içeriğini önceden bildirim yapmaksızın istediği zaman değiştirme hakkına sahiptir.

7. Fotoğraf bilgileri

iStock, Thinkstock, Cyrille Bernard, Adeline Bommart, Alain Goulard, Julien Millet, Barbara Vignaux.

8. Garantiler ve sorumluluklar

Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı web sitesi aracılığıyla sağladığı bilgilerin en iyisi olmasını doğru ve güncel olmasını amaçlamaktadır. Buna rağmen Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı herhangi bir şekilde sitede sunduğu bilgilerin doğru, tam ve güncel olduğunu garanti etmez.   Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı Sitenin bir kısmı veya tamamı ile ilgili herhangi bir içeriğin açık veya ima edilen herhangi bir garanti sunmaz. Özel olarak, sitede herhangi bir açıdan belirtilen bilgiler herhangi bir medikal görüş içermez. Buna sonuç olarak sitenin konsültasyon bölümleri size öneriler sunmaz veya uzman sağlık önerileri (ilaç, pediyatri, eczacı vb.) sunmaz.

Site konsültasyonu veya kullanımından meydana gelen nedeni, kökeni, doğası, ve/veya sonuçları ile ilgili doğrudan veya doğrudan olmayan herhangi bir hasarla ilgili olarak Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı sorumlu değildir. Özellikle Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı Siteye erişim müdahalesi veya erişilememe durumunda, herhangi bir virüs, siteye (ihlal gibi durumlarda) üçüncü tarafların sahtekarlık eylemlerinden kaynaklanan zararlardan kaynaklanan tüm durumlarda sorumluluğunu reddeder.

Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı site üzerinden toplanan kişisel bilgilerden oluşan dosyaların güvenliğini sağlama konusunda güvenlik oluşturmaktadır. Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı internet işlemleri ile ilgili sizi uyarmaktadır ve internet tarafından aktarılan verilerin güvenlik şartları ile ilgili riskler konusuna dikkatinizi çekmektedir.

9. Üst metin bağlantıları

Bu site üzerindeki üst metinler üçüncü taraflarca yönetilen başka bağlantılara yönlendirilebilir. Üçüncü taraflar ile ilgili üst metinler sizin gezinmenizi sağlamak içindir. Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı site üzerinde üst metin bağlantılarına sahip olan internet bağlantısı ile ilgili şu anda veya gelecekteki içerik hakkında herhangi bir denetime sahip değildir. Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı bu sitelere yalnızca referans olarak bağlantı göstermekte ancak herhangi bir bağlantıda bulunmamaktadır.

Bu nedenle Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı üçüncü tarafların internet sitelerinin erişim ve içerikleri (baş yazılar dahil olmak üzere) tüm sorumluluklarını reddeder. Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı özellikle bir üst metine erişimden kaynaklanabilecek telif hakkı, ticari marka veya diğer fikri mülkiyet hakları konusunda herhangi bir ihlalin sorumluluğunu kabul etmez. Üçüncü taraflardan kaynaklanan yasal olmayan, uygun olmayan veya eksik içerik nedeniyle ve özellikle bu bilgilerin kullanılmasından veya kullanılmamasından kaynaklanan tüm zarar yalnızca site editörlüğüne soru olarak yöneltilebilir.

Ana sayfa dışında, web sitesinde üst metinlerin oluşturulması, herhangi bir zamanda, telafisi olmayacak şekilde önceden yazılı yetkilendirmemiz ve açıklama bulunmaksızın yapılabilir.   Hiçbir şekilde web sitesinin sayfaları başka bir İnternet sitesinin iç sayfalarında bulunamaz. Tüm durumlarda sitenin değiştiği ziyaretçiye bildirilir.

10.  Youtube kullanım kuralları

Avrupa Ekonomik Alanı ve İsviçre'de geçerli olan kullanım koşullarına bakmak için buraya tıklayın.

11. Bu şartların değiştirilmesi

Fransa kuruluşu koruması altında Mustela Vakfı bu kullanım şartlarının ön bildirim olmaksızın değiştirilebileceği konusunda sizi uyarır. Bu değişiklikler çevrim içi olarak yayınlanır ve çevrim içi göründükten sonra siteye eriştiğinizde herhangi bir koşul olmadan kabul etmiş sayılırsınız.  Bu bölüme sık sık bakmanızı öneririz.

12. İhtilaflar

Bu şartlar ve koşullar “dijital ekonomide gizlilik için” 21 Haziran 2004 tarihli n°2004-575 numaralı Fransız kanunları ile ve “belge ve özgürlük hakları ile ilgili” 6 Ocak 1978 tarihli Loi n°78-17 kanunu ile uyumludur.

Site ile ilgili herhangi bir anlaşmazlık halinde durumu çözmek üzere Fransız mahkemeleri yetkilidir.